Kenape saya pregnant tak napak perut

Saya pregnant 27week 5 day tapi kenapa xnapak besar cam 7 bulan sdgkn dh masuk 7 bln bolh sesiapa jelaskn sbb sya baru firstmom maaf bertanya sdgkn badan sya xterlalu besar

5 Các câu trả lời

ikut badan sis. sy pun masa awal2 tak nampak lgsg. ni masuk 7 bulan lebih baru nampak tu pun kalau pakai baju cutting kecik. ni kata sy overweight tau. kalau sy pakai baju besar2 lg la tak nampak. tp takpe, yg penting baby sihat, membesar ikut usia. kick cukup 10x, mommy pun sihat & happy.

Sis ada inverted uterus. Maknanya rahim sis melebar kebelakang/kedalam. So bila sis pregnant, mmg tak berapa nampak. Sbb baby lebih ke belakang.

2y trước

Eh no. Completely normal. Bezanya org yg ada inverted uterus ni dia susah lekat je sbb kedudukan rahim dia yg memudahkan keluar balik airmani tu. Takda apa effect pn pd baby atau ibu tu sendiri. Don’t worry

normal sis ikut badan mumy juga Klau x besar mmng lmbat lh Nmpak bby bump...yg Pnting bby sihat..jngn risau

Sama macam saya dlu anak 1st dh masuk 9 bulan pon perut still kecik mcm perut 5 6 bulan je

ouh cam tuh thnyou foryou information 🤭