berat badan

saya pregnant 18week tapi berat badan saya tidak bertambah, malahan mkin berkurang. adakah normal atau bahaya utk ibu dan baby dlm kandungan.. and ada cara tak untuk nak bagi saya naikkan berat badan

1 Trả lời

normal kalau awal2. biasanya Berat badan Akan bertambah start 5 Bulan keatas. I pun dulu statik je berat badan smpai la 5bulan+ baru berat naik. Berat ibu xnaik asalkan Berat baby berkembang ikut minggu , oklah tu