air kelapa

saya pregnant 18week+ , boleh ke minum air kelapa ? sebab ada yang cakap air kelapa tajam ..

20 Các câu trả lời

Sy minum dari awal pregnant sampai skrg 39w.. so far ok.. kalau mommy risau, mommy boleh minum sikit sekadar lepaskan ngidam gitu..

2y trước

mmg teringin sgt lagi2 time cuaca panas . sbb dah terbiasa minum tiap minggu masa belum pregnant . btw terima kasih yaa 🥰

Boleh minum air kelapa tapi jgn ada gula. Sbb masa sya kena covid. Doktor ckp boleh minum air kelapa. Tp jgn ada gula

2y trước

terima kasihh yaa 🥰

Saya pun minum beberapa kali. Tak ada apa. Kalau nak hati2 sikit, jangan minum masa trimester pertama.

2y trước

baikk . terima kasihh ! 🥰

sy minum je sis... jgn la hari hari... ikut badan jugak... boleh je minum..

2y trước

baikk . terima kasih awak 🥰

1st time sy dgr air kelapa tajam. biasa dengar air tebu tajam.

saya start minum sbb hari tuh teringin. tapi tak byk la.

sya 16 mggu ok je sampai 25 mggu dah ok je tak ada masalah m

air kelpa bgus jgk sis sya mnum jgk skrg 34week sdh.

boleh minum la. bnyak nutrien pulak tu

2y trước

terima kasih sebab respon 🥰

boleh ,Tak ada msalah..