sya perlukan support dan doa.

Saya Pregnant 11w , kemarin dah kluarkan balik smua mknan yg d makan ada rsa feel better. harini sblh siang mkan ja biskut2. tu pn smpai pedih uluhati. dh tk snggup nk hdap, tringin nk mkan mcm2 tpi suami jauh, sya tumpang duk dgn orgtua. sng crita, hrini cuba gagahkn dri msk spageti sbb nasi mmg tk lalu sngt. 1/3 ja dpt mkan. pgi tdur kjap bgun rsa mcm senak dada nak muntah. sya penat. penat yg trsgat2 penat. sya rsa dh tk snggup nk lalui. nk tringin mkan apa2 kdg trpksa tangguh bminggu bru dpt mkan. tmbh lgi nk jamah mknn yg sllu sya mkaan sblmni mmg dh tk snggup lh. tgok pn dh kembang tekak. sya rsa sya berseorangan. dah tk laarat sgt, cuba kwal dri tpi tksngkaa air mata asyik jtuh berjujuran. ubat kk bgi pn syaa dh tk sentuh sbb tukar pn msih mual mkin truk. sya dah give up, sya tktau mcm mna nk hdp lgi alahan ni. bhrp sgt cpt habisnya tpi tktahu bila nk hbis. dah lah anak first, LDR dgn suami. Ya Allah dh rsa mcm tkktaulah 🥲💔.

13 Các câu trả lời

saya dah masuk 12 weeks, masih muntah..muntah asid 🥹perit... setakat ni teringin suma masak, kadang teringin..tp mkan sekadar nak rasa ja...tk boleh lebih, tk boleh lambat makan..

sis x keseorangan.. ramai lg ibu2 yg alami sama mcm sis

makan apa yg lalu nak makan.. sis xkeseorangan ok