Kerap pening kepala

Saya pregnant 10minggu, kerap sangat pening kepala. Doktor ada juga bagi ubat untuk kurangkan sakit kepala. Tapi kalau boleh saya tak nak makan ubat. Ada tak ibu ibu di sini tahu cara traditional yang terbaik atau minyak ke apa apa je la untuk kurangkan sakit kepala? 😊#firstmom #firstbaby #pleasehelp

4 Các câu trả lời

saya biasa hidu sapu minyak angin @ minyak yuyi, dekat area kepala, belakang telinga dan leher. pastu memang kena baring je.

2y trước

Alamak sis, sorry tau. 😂 Semoga sis kuat!

guna minyak kayu putih ada jualnkat farmasi. gambar kangaroo dpn dia

2y trước

Okey thankyouu

Sy sapu peppermint YL kat blkg leher n tlinga kejap je dah lega..

2y trước

aah yg label hijau tu..

bnyakkn rehat,bnyakkn makan makanan yg berkhasiat

2y trước

Baik puan, terima kasih 😊