Hormon kacau bilau

Saya pregnancy kali kedua tp pregnant kalini teruk betul hormon 😅 1. Jerawat naik banyak pdhl skincare sama 2. Ketiak bau sgt walaupn dah pakai smelly-no-more 3. Kelemumur banyak keping2 Sebelum pregnant memang ada mslh tu tp bila pregnant lg menjadi-jadi huhuhu smpai x malu dgn diri sndiri 😩😩 Ada tips tak ibu, mama, mak, mummy n ummi semuaa?? Tq in advance 😍#pleasehelp

4 Các câu trả lời

Kalau sy akn kerap mandi,,sbb pregnnt ni kan peluh akn kerap keluar,

2y trước

nk kerap mandi mcm mana tu kalau keje hehehe 😆😆