Bila Sesuai buka buku Pink?

Saya pertama kali mengandung, saya last period 20/3 mcm tu masa 19/4 dan 20/4 buat UTP TEST..positive hamil..dua line.. sbb saya tiada pengalaman boleh share tak dgn sya bila boleh ke klinik kerajaan..

2 Các câu trả lời

sy 10 weeks. asalkan sebelum 12 week. 10 weeks tu kira ok sbb dh nmpk struktur baby n jantung. awal2 kk x nk terima.

1y trước

terima kasih. bg thu..

dah boleh dah..selalu 8 minggu boleh dah buka buku pink dan jantung baby dah boleh nmpak dalam scan

1y trước

bagitau saja upt positif..dorang akn cek lgi di kkia