irregular period

Hi , Saya pernah gugur bulan 6 tahun lepas and sekarang susah lekat . and period pon jadi tk teratur . Cycle period saya lama cuma bulan 4 jadi 25 days je . last period 15/4 skrg tk period lagi . Bila masa sesuai utk buat UPT ye ? #pleasehelp

2 Các câu trả lời

irregular period susah nak buat anggaran. try je buat UPT tu. Sy haritu lepas gugur, sekali datang period. next month tak datang, buat UPT, -ve. bulan seterusnya pun tak datang, buat UPT,+ve. takde symptoms apa pun, buat UPT for fun. tak tahu pulak mengandung

1y trước

nanti saya pergi kalau delay lama , thank you utk suggestion

sy hari tu lewat dtg period .last dtg awal bulan 4 .pastu 26/5 tu sy test upt -ve .pastu 5/6 tu suami suruh test upt lg kot2 ad, +ve plak ..skrg dh 10w+ .doakan sy ye .

1y trước

haah sama la sy pun last period 8/4 cek upt 12/6 , svan swasta tak nampak pula , pastu bleeding lari kat emergency hspital cek semuaa scan papsmear dan pintu rahim semuanya okay . esoknya nak scan kat swasta baby tak nak pula bagi tgok dia kat scan swastaa , kat emergency elok saja dia kluar kat scan . pastu harinii bleeding lagi . kat hspital cakap normal je