Rasa macam nak period

Saya pernah bleeding masa 5 weeks & kena makan ubat untuk kuatkan rahim.. sekarang baru 7 weeks dan dah tak ada bleeding..cuma bawah perut selalu rasa sakit macam nak period tu..boleh pergi urut ke? Atau ada cara nak hilangkan rasa tak selesa bawah perut tu?

2 Các câu trả lời

Kita tak boleh berurut awal2 ni. Kalau nak urut pun atas 16-18w mcm tu. Tu pun biasanya tukang urut tak sentuh semua bahagian. Bahaya utk baby. Banyakkan rehat. Baring je kalau kerap sakit supaya tak ada tekanan dekat perut.

strictly jgn urut. bykkn rehat. klu sakit sgt pi klinik