4 WEEK BOLEH BUKA BUKU PINK TAK?

Saya pernah ada sejarah ectopic pregnancy. Saya baru je balik dari scan dari klinik swasta. Berdebar-debar sangat sebelum scan tu sampai tak boleh tidur dan mimpi baby luar rahim 😭 tapi.. tadi scan Alhamdulillan kantung dalam rahim. Takde masalah lain. Doc cakap awal lagi, mungkin dalam 4 weeks. Kalau saya nak buka buku pink boleh dah ke? Sebab saya kan ada sejarah ectopic. Kena buka awal ke? Atau tunggu 9 weeks? Lepastu nak tanya, kena buat appoinment dulu ke? Document apa yang perlu bawak? #firstmom #pleasehelp #thankyou

2 Các câu trả lời

Sy Hari tu buka 7w. sbb Ada 2x early miscarriage.... so mmg Sy call kk n dorg surh dtg . tp mmg dh scan tvs . mse 6w n dh nmpk baby n heartbeat..ape pun better call Ty ..