Sekadar bertanya sebab macam ada kekeliruan.

saya period 1st 29/5 sampai awal bulan 6/6 so lepas pada period tu masuk bulan 7 8 9 memang takde period then saya check urine pada 21/9 ada double line so saya keliru sebab kiraan tuu. anyway ada sesape boleh bagi tahu tak kiraan tu. #ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

sis gi kat profile acc ni , scroll bawah2 sampai nampak profile bayi atau baby profile. edit / ubah kat situ. setkan hari first sis period ( 29/5 ) . nanti kat apps dia akan bgtau sis dah berapa week kandungan 🤗

awak sama tarikh last period dengan saya. 29/5. Due date awak akan jadi 5/3/2023 @ 8/3/2023. Dan sekarang kandungan awak akan jadi 17 minggu 2 hari

2y trước

terima kasih awak atas info 🤗

okay terima kasih 🤗

2y trước

kalau ikut first day last period, expected due date akan jadi 5/3/23 nanti