Snorkelling

Saya pergi pulau redang 3 hari lepas. During kat pulau tu baby kurang gerak. Tak tau la mungkin sebab dia suka kalau kita berenang or snorkelling. Dia gerak sikit je. Dah balik KL rancak pulak dia gerak I guess maybe baby terlalu relax sebab bunyi ombak? Hahaha.

2 Các câu trả lời

sy pernah panic baby kurang gerak. doktor kata kalau kita byk bergerak atau buat kerja mmg kurang rasa gerakkan baby. sbb tu kalau nk kira tendangan dia akan minta kita rest dlu. n duduk dlm dua jam utk kira kick baby.

2y trước

Oh. No wonder. Thank you Puan.

sis masa ke pulau redang tu berapa usia kandungan? ok ke naik boat? plan nak ke sana jugak end month.

1y trước

Boat mcm mana ya sis naik?