assallamuallaikum

Saya pengambil suntikan perancang keluarga 3 bulan sekali. Saya dah ada 3 anak. Last period bulan 3. Pada bulan sy mengalami simptom² hamil. Saya dah cuba try cek upt test 3 kali termasuk upt test clearblue ttp negastif. Saya juga mengalami sakit di tepi rahim secara (on-off) dan sekarang saya sakit di bahagian belakang dan bawah keliling rahim serta kerap buang air kecil... Adakah kemungkinan saya hamil?? Saya minta pendapat ibu² jika mengalami keadaan seperti saya?

2 Các câu trả lời

Kadang2 sbb suntikan tu bg yg pertama kali. Sbb ada yg xsesuai. Tu yg jadi mcm tu kot....