👣👣👶🏻 tertanya²

Saya overweight , lemak tebal , susah nak rasa pergerakkan baby , saya nak tanya macam mana nak tahu baby sedang bergerak ? Adakah perut rasa sakit sikit2 , atau rasa ngilu ke macam mana? #ingintahu #Trimester_2

19 Các câu trả lời

Sy pun lemak dgn perut tebal, ank sulung 24weeks bru rasa... 30 weeks ke atas tu ha mcm pesta dlm perut

Tak sakit pun mommy 🤗 rasa mcm blup² bubble gitu, kadang² rasa vibrate dlm perut 😄

awal2 rasa mcm angin2, rama2 dlm prut ..dh 20w nnt nmpk baby kick..prut pn naik2 ;)

dh rase.....minggu lepas dgr jantung baby...baby tendang 2kali......😂😂baru nak masuk 18week....

saya 21w baru rasa mcm ada benda duk kuis² dalam perut . halus jee . time baring boleh rasa betul

akan rasa ad ngilu dkt bhgian perut dkt bawah sbb sy 24weeks baru rasa baby tendang

nnti dah 7 bulan ke atas akan rasa baby kick..dont worry ye

20 week bru betul2 rasa itu pon halus2 lgi..

sy 24w baru rasa skrg 35 fuhh bukan main lg