baby sembelit

Saya nk tnya...klaw baby dah start mkn tpi jarang berak...5-7 hari sekali baru berak...tpi najis dia still mustard n agk cair...buah pon dia mkn..gi klinik doktor tekan perut dia...doktor kata tk sembelit...

2 Các câu trả lời

baby saya pulak berak hari2.. tapi sikit2. sehari kadang 2kali berak.. full breastfeeding. time mkn saya bg bubur dia letak byk sayur hijau.. sb saya tgk dlm fb diaorg ckp nak elak baby sembelit bg sayuran hijau. sb bg dia sawi putih, park choy, sawi biasa, kailan. tukar2.. Pisang, ubi kentang, carrot, broccoli n bayam saya xbg lagi sb semua ni tggi carbo. baby senang sembelit. buah saya bg papaya n mango..

1y trước

sya dh try bg sayur hijau..tpi still tk berak stiap...dia berak jarak2..tpi bila skali berak mmg bnyk...cuma najis tk keras...still mcm sblum start mkan...

Baby minum susu apa? Masa meneran tu menangis tak?

1y trước

terima kasih sis...