Demam campak umur 6 bulan

Saya nk tnya sape sape ade tak pengalaman anak kena demam campak umur 6 bulan?sebab anak sayaa doc kata kena demam campak.umur 6 bulan nk msuk 7 bulan RUPANYA BUKAN CAMPAK TAPI HFMD,DOC SWASA SALAH DIAGNOSE

3 Các câu trả lời

baby saya baru je kena umur 6 bulan ni , high fever 2 hari hari ke-3 naik ruam seminggu juga x mahu makan meragam teruk ,saya mandikan dengan air daun semambu pastu bagi badan berangin je kena kipas 😀

Anak sy kena masa umur setahun. Sy pakao baju yg tutup kaki n tgn tu. Kalau 6 bulan rsnya lagi mudah nk jaga just pakaikan mitten. Kdg2 tak perlu pakaikan dia baju sbb senang nk sentiasa letak ubat

anak sy kene chicken pox, umur 5 buln.. mase tu.. mmg doktor bg ubat antiviral klau x silap nme nye.. Alhamdulillah cpt turun.. tp agk teruk juga la.. habis satu badan kene