dalam pantang

saya nk tnya mummy ...ada x yg dlm pantang berurut hanya satu hari sahaja disebabkan charge ngurut mahal..jadi naikkan peranakan pon hnya sekali sahaja..nanti dah abes pantang cari duit n mngurut naik pranakan lagi..ada x yg macam saya? saya nk tahu side effect boleh ke x ngurut n biar lame ii..sbb pantang kan ada 100 hari

1 Trả lời

boleh je. ikut kemampuan. saya mengurut haritu pun lambat, takde mood nak berpantang masatu. 🥹