Gula tinggi

Saya nk tnya ad tak ibu ii kat sini yg gula dalam badan tinggi bila mengandung...semalam doctor cll cakap keputusan gula dh keluar...tpi terlalu tinggi dan doctor suruh saya cek darah 3 kali sehari...Sya baru mengandung 12 minggu alahan terus xboleh minum air masak...terpaksa minum susu minum air koko tanpa gula...tiba ii je gula dlm badan tinggi...masa anak no1 dan no2 xmacam nii...nk masuk anak no3 tiba ii gula tinggi ...ad xibu ii yg pernah macam saya....boleh xkonsi pengalaman ibu ii kt sini...

1 Trả lời

sy anak ptama mmg gdm..anak ketiga plak alhamdulillah xde sbb aritu baru lps mnum air gula..asbab mnum susu kambing jgk rsnya..elok utk ibu mengandung