UPT positive tapi doctor kata not pregnant sebab takde gestational.

Hi, saya ni memang selalu irregular period. So i tak hope sangat.but kali ni memang nak test jugak if anything then nampak 2 line.but second line pudar..so i tak faham, terus pergi klinik on 13/3, doctor scan terus tanpa buat beta hcg n say tak nampak ape..n kate i akan period soon.so i pun give n waited for period. Tapi last week hari khamis i test lagi since tak period.. Kali ini i guna clear blue, ia kata i pregnant 2-3(4-5 weeks). I tak period lagi.i pun keliru yang mana nak percaya sebab i dah guna macam macam brand all say positive hanya doctor patahkan semangat i. Betul ker ape doctor cakap tu..#ingintahu #firstbaby

UPT positive tapi doctor kata  not pregnant sebab takde gestational.
27 Các câu trả lời

Awl lg dear.. ☺️ jgn stress2 tau nnti repeat scan 2week lg msti dh nmpk. Positif je

3y trước

sure sis.. terima kasih yer.. lega hati..

Awal lagi utk detect kandungan melalui scan. Kalau nak buat bhcg kene request.

3y trước

Buat ujian darah utk tgk hormon hcg. Dari bilangan hcg boleh tahu mengandung berapa week

awal lagi sis mmg scan tak nmpk lagi tunggu 8weeks ke ataas

sya lwat 4hari g klinik dr ckp sya ngadung 6minggu..

Jgn prgi awl sngt prgi bila dh msok 9 minggu ke ats

3y trước

sure sis.. i buat mistake gi awal.. i will wait sis

saya pun guna results sama

3y trước

masa scan 4minggu 4hari.. nmpk kantung saja

Tahniah sis

3y trước

terima kasih sis.. hopefully all ok dalam scan seterusnyer