Kalau makan zincofer , lepastu memng akn jadi loya dan nak muntah ke?

Saya nak tnya mommy2 semua . Kalau mkn zincofer mmng akn loya dan nk muntah ke? Setiap kali telan mesti loya dan nak muntah. Dah try mkn buah masam still x mnjadi . Ada petua lain tak?

21 Các câu trả lời

sepanjang sy mkn zincofer alhamdulillah tk pernah muntah..blh minta nurse tukarkan ubat kalo tak sesuai

sama... anak first n skunk prgnant ttp xley telan mesti muntah.. jumpe doc tuka ke obimin.. baru ok

Sama mcm saya..selalu sgt muntah makan zincofer..lepas tukar ganilia..jarang dah muntah😇🙂

Better mkn dgn air manis mcm air oren sunquick.. klau x dpt jgak try mkn sblom tdur mlm

a"ah mmg akan mual..tp saya selalu makan sblm tidur..mkan ubat tu dgn air sunquick

aah Saya macamnie..Saya mintak tukar dekat klinik then doc bagi iberet.

sis try mkn maltofer.. bli kt farmasi.. dia prisa coklat.. xder la loya tkak..

3y trước

Thanks for info. Fungsi dia sama kan utk naikkan HB? Sedap tak?

saya takleh makan ubat lain, maltofer coklat je jalan hahahahahaha

minum dengan air oren kosong sebelom tidor ,

berserta dengan bau ubat kuat ..