21minggu kandungan

saya nak tnya kandungan 21minggu memang baby berada kat bawah pusat lagi ka?? .sebab sya rasa gerakkan halus masih kat bawah pusat ..normal ka??#firstbaby

9 Các câu trả lời

sy 19w3d pun bby kat bawah tp bby bump nmpk kat atas , kalau bring rasa mgeras kat area bawah je 😂 so tatau laa yg tu bby bump ke lemak . kdg rasa gerak kat bawah pusat . kene cuit2 pun kat area bawah je .

1y trước

sya x pasti bab pergrkn baby.. dh 19 week...

betul. kalau pg scan kat swasta Dr memang cari baby tu kat bawah pusat walaupun perut kita nampak besar dr bawah dada😂. Saya kepala baby tu nun bawah mcm dah nak sampai ari ari.

Ya awak, sebab janin berkembang keatas or kebawah semua depends rahim awak. Sebab janin dalam rahim, 21minggu awal lagi, dan janin masih kecil, berat belum sampai 500mg lagi

1y trước

😂😂

sama la sy pun 21w skrg . gerakan pun terasa halus2 je kat bawah pusat. normal la kalau first baby. nnti dah masuk 6/7bulan baru la terasa gerakan besar baby tu.

Saya pun rasa macam still dekat bawah tapi makin hari makin naik saya 20 minggu semoga baby baby kita sihat insyaAllah

sy scan dkt KK doktor tekan bahagian bawah pusat so mmg disitu lah tempatnya . belom naik.

sy 19 week 3 day, baby rasa gerak kdg d bwah ,kdg bwah tepi, kdg tepi pusat .. hee

5bulan kedudukan rahim hanya setinggi area pusat n ke bawah

f ... huhuhu nk tahu jgk