pregnant 7 minggu

saya nak tanye normal ke 7 minggu scan tapi tak nampak apa apa lagi . dr bgthu yang rahim saya tebal. adakah itu punca juga.mohon pencerahan

2 Các câu trả lời

rahim tebal maksudnya rahim tu tengah bersedia untuk implantation. kadang kiraan LMP lari, tu yg 7w still tak ada apa2. tunggu je nanti after 2-3w boleh repeat scan.

6mo trước

ha'ah tunggu je. tapi kalau sementara 2 minggu ni tiba2 ada cramp teruk atau bleeding, tapi UPT still +ve, cepat2 jumpa doktor semula tau.

sy pun skrg 7 minggu tak nmpak pape lg..smoga yg baik2 je untuk kita 🤲

6mo trước

aamiin awak saya doakan urusan kita dipermudah