Makan zincofer muntah,perlu makan semula ke lepas tu?

Hi,saya nak tanya,kalau Makan zincofer , lepas 30 minutes muntah,perlu makan lagi semula ke pil tu selepas tu? Atau tunggu esok je baru makan lagi?#firstmom

2 Các câu trả lời

sis kalau tak tahan makan belah malam sebelum tidur. minum dengan jus pun boleh. ni nurse saya yang ajar.

2y trước

da mkn mlm.. minum dgn jus pon xboleh.. muntah balik. da mcm muntah darah

perlu. kalau muntah selepas 2 jam baru tak perlu sbb dah menyerap. bawah 2 jam masih belum serap