Sakit pinggang

Saya nak tanyaa saya 24w , sakit pinggang sgt buleh kaa saya sapu minyak angin area pinggang ni . Bby bergerak aktif , ada dak ibu² yg sama dgn saya skit pinggang#SeriusTanya #bantujawab

7 Các câu trả lời

saya pon masa 21 week mmg sakit pinggang sgt2.. sampai solat pon baring.. masa jumpa pakar , pakar suggest refer fisio. sekarang dah ok.. cuba la search youtube cara exersice utk pregnant... amal kan sampai la nak bersalin.. semoga dipermudahkan..

Saya pun 24 week. Memang tgh sakit pinggang, cramp bawak ke punggung. Setahu saya, ibu mengandung tak digalakkan guna minyak angin sis. Sis blh cuba consult dgn doktor sebelum buat apa2, atau search je dkt tiktok mesti ada yg explain.

3mo trước

yaa smaa sis , itulah yg saya tgh hadap sekarang ni . saya ada tnya misi kk yg jaga saya mmg tkbuleh buat apa2 area pinggang nii .

pegi je berurut. boleh dh nk berurut skrg .. bidan ni biasanya xurut pkai minyak angin. diorang pkai minyak lain.

saya minta urut jak dgn anak.. tekanan urutan budak kecik x berapa kuat... anak sya 7y girl.

3mo trước

itulah sis kdg2 merap jugak anak dara syaa 7y tuu urut skit2 sbb skit tu tkbuleh bwak bincang haa

saya pun sakit pinggang, yang saya tahu tak boleh urut atau sapu apa apa minyak.

3mo trước

yaa betoii sis , saya ada tnyaa misi kk yg jaga saya td mmg tkbuleh spu atau mengurut area pinggang ni . jdnyaa kitaa tawakal jalaa

samalah .. saya sapu je minyak angin .. baby aktif sgtt

3mo trước

itulah sis kdg2 mintak jugak suami urut pelan2 sbb skit tuu tk than haa , menyucuk jaa rasa

Sy pn sllu sakit pinggang kt pinggul 🥲