susu fm

Saya nak tanya, susu fm apa ya yang elok utk penghadaman anak? Mcm susu lactogrow tu khusus utk elak sembelit.. Susu lain mcm mana ya? Sbb sy rasa mcm nak tukar susu, now anak minum lactogrow mmg sesuai dgn dia.. Cuma sy rasa nak tukar je... Jgn kecam dan jgn tanya knp nak tukar ya, sbb sy rasa nak tukar itu aje.. Hahaha.. Biasa la mak2 ni byk pesen demi utk anak2.. ?

2 Các câu trả lời

anak sy 1y1m, berat kurang.. cuba fernleaf sembelit pula,takut pula tngok kesian klau meneran muka merah padam.. takut nk cuba susu lain.. 😢

Sbb mahal kn . Hihi .. anak sy susu dutch baby okay ja dari umur 2bulan sampai skrg .