Protein dalam urine

Saya nak tanya .. sebelum ni sy xda apa2 masalah . HB semua okay termasuk urine . Tp skrg dah masok 29weeks , masa buat ujian urine , nurse cakap ada sedikit darah dlm air kencing . Mcm sy terlebih protein . Tp simpton2 saya takda . Adakah sebab sy stress sbb skrg saya kerap jugak stress . N macamna nak kurangkan protein tu ye .. sy dah buntu . Sebab nyaa terpaksa hari2 dtg ke KK untuk cek . Dan dah dapatkan tarikh untuk buat ultrasound nanti . Skrg dah hari kedua tp still ada protein . Boleh bantu tak ? ##ingintahu #buntu #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

hi sis boleh saya tahu skrg mcm mana? Masih ada lagi protein?

nurse takde pesan apa apaa ke sis? jaga pemakanan etc.

2y trước

awak banyakkan minum air putih tau sis. inshallah air putih boleh neutral kan balik tahap protein tu.