Breastfeeding

Saya nak tanya.. Sebelum ni anak saya minum susu badan dlm botol.. Then lepas dua bulan ni kali petama saya pam susu sekejap ada.. Sekejap xda... Kenapa ya? Beri direct anak xnak isap.. Sbb xbiasa.. Ada cara tak nak banyakkan balik susu badan.. Sebab faktor pemakanan saya ke? #ingintahu

1 Trả lời

sbb xde demand. kalau sentiasa ada demand, susu akan makin byk. x kira la df atau pam. so boleh amalkan makan kurma, mnum air barli, pucuk betik, pucuk bebuas. buat urutan lancar susu.

2y trước

Ooo.. Ya ka.. Tima kaseh 🤗