Jangka hayat susu perahan

saya nak tanya sbb saya sangat confuse. susu yang dipam yang diletakkan di dalam freezer(susu frozen) then saya masukkan ke dalam chiller boleh tahan berapa lama yer? saya simpan je susu tu dalam chiller tak keluarkan ke suhu bilik pon.

2 Các câu trả lời

Rasanya klu trus pindah mcm tu, tahan juga dalm 3 hari. Sebab susu tak cair lagi.

2mo trước

Taklah awak. Tahan 24 jam je. Boleh tengok info yang mommy lain post kat komen. Betul la info yang dia share.

24hr sahaja. klu awk bawa keluar 1hr. blh rujuk sini