Kurang selera makan

Hi All. Saya nak tanya saya skrg dah 29w tapi selera makan mmg tak ada. Kalau makan mesti tak sampai separuh. Husband ada tegur perut pun nampak kecik berbanding 1st pregnancy. Saya dah cuba mcm2 tapi mmg tkde selera nak makan. Saya takut baby tak cukup besar atau membesar tak ikut bulan. This is my second pregnancy btw. Thanks mummies!

1 Trả lời

dah try scan tak untuk tgk perkembangan baby ikut bulan atau tak? sbb saya pun jenis tak selera. perut mmg kecik tapi baby membesar ikut bulan jadi doktor kata takde masalah. asalkan makan