Gatal tubuh badan

hi saya nak tanya normal ke mggu ke 6 mengalami kegatalan anggota badan. macam miang tak mandi. cuma bila garu jadi merah2? ada suggestion untuk hilangkan kegatalan?

1 Trả lời

haaa normal normal,sebab saya pun macamtu juga. pergi klinik doktor cakap memang hormon ibu mengandung macamtu. bagi lah ubat macam mana pun dia takkan stop gatal gatal. tapi kalau terasa ada biji biji kecil atau merah merah tu memang kena refer pada doktor balik. selagi tak ada kesan kesan tu dan cuma rasa gatal je doktor kata memang normal.. boleh juga try ambil buah buah atau jus pati delima membantu juga untuk stabilkan hormon.

7mo trước

ohhhh baik2 terima kasihhh awak😊