kesan coklat di seluar dalam

saya nak tanya.. normal ke kalau ada kesan mcm coklat2 yang permulaan kita nak period awal2 pregnant 5-6 minggu

1 Trả lời

tu tanda spotting sbnrnya puan..darah.. better puan jumpa doc n chck mcmne keadaan bby dlm kndungan..biasa bila alami spotting ni dkhuatiri adalah tanda2 awal tuk alami keguguran..mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin.. bykkn bedr3st k😉

5mo trước

bgtw je puan alami spotting..dan kata pnh keguguran.nnti doc akn faham..dlm ms yg sm tnya doc ada tak ubat kuatkn rahim..