Buah Oren Awal Kehamilan

Saya nak tanya makan buah oren dalam trimester 1 boleh tak? Atau kena kurangkan ya? Sebab ada yang kata tak boleh, dan ada yang kata boleh. Saya first time sekarang baru dlm 8 weeks..

2 Các câu trả lời

Okay jer. Kalau saya mmg suka mkn yg masam2 masa 1st trimester, sebab alah teruk sangat. Lemon, oren, hari2 consume. Plus, oren kan buah vit c. Bagus dan sihat. Boleh baca link bawah. https://theasianparent.page.link/QucfvHVFLEs2KEE69

1y trước

terima kasih banyak ya❤❤❤tu la risau pula bila ada yang kata tak bagus

Boleh, jgn dgr ckp y pelik2 tu