#seriustanya

Hello ..saya nak tanya, macam mana rasa bukaan cm tu yah? Ada sakit2 ngilu kat kemaluan ka?

1 Trả lời

dia x rasa apa sbb contraction sakit dia kuat sgt.. lg² yg bukaan dh 7cm keatas makin kerap makin sakit masa tu dh kena standby dlm labour room

2y trước

itulah pasal tapi sy dengar pengalaman orang ada yg tak rasa sakit contraction.. bukaan 8cm-10cm baru rasa sakit.. tu yang sy tanya tu hehehe apapun tyou sbb bagi pandangan hehe