Pampers baby boy

Saya nak tanya kat mummy yg ade baby boy, perlu ke kita pastilan belalai baby boy tu menghala ke bawah time pakai pampers? Sbb baby saya selalu bocor kat depan, mungkin tu salah 1 faktornya.

2 Các câu trả lời

position penis baby bukan faktor bocor. sama ada pampers tak sesuai, atau kena kerap lagi tukar, atau size pampers besar. dulu saya pampers tak sesuai mmg kerap bocor. lepas dah tukar ok je tak pernah bocor melainkan lupa tukar masa bangun pagi sbb dah terlalu penuh

1y trước

yes sama!!! most of the time kalau hb sy tersalah pakaikan mcm longgar sgt cthnya baru bocor. if not, tidur 1 mlm even sy try 12 jam sbb nk tgk pampers tu claim 12 jam tahan bocor & yep mmg tak bocor. lgpun u nak naikkan keatas mcm mana penis anak u, baby lg & kecil kot. u bawak naik atas, lepas lekat pampers confirm turun balik sbb ruang pampers kan besar bukan mcm org dewasa pakai spender ketat😂😅

try pkai pampers mamy poko.. pampers bocor xde kaitan dgn position penis ank.. sama ada jenis pampers xokay atau size pampers yg mgkin besar untuk anak sis