gugur

saya nak tanya kalo gugur n x cmplete . mmg drh akan sentiasa ada atau sebaliknya . maksudnya ada case yg gugur tp x cmplete tp lps drh byk keluar trus brenti , tp ble chexm dokter still lg ada sisa walaupun darah dh berhenti terima kasih mommies yg sudi share

4 Các câu trả lời

gugur sama macam bersalin darah akan mengalir tp kalau banyak 1 hari lebih dari 5 pad kena jumpa doktor

Macam2 boleh jadi. Better jumpa doktor je terus. Check betul2. Bahaya kalau ada sisa2 tertinggal

4y trước

baik ..rabu ni jumpa pakar .

Cek doktor

4y trước

ye esk jumpa dokter . just tnye pendapat dan pengalaman