Position tidur anak semasa susu

Saya nak tanya.. Kalo baby dah masuk tiga bulan..lepas tu minum susu botol.. Boleh tak saya letak tidur mengiring time minum susu tanpa bantal.. Perlu sendawakan tak..sebab kadang2 dia tertido terus mcm tu ja

2 Các câu trả lời

tak boleh. bahaya yunk.. mommy bg susu fm guna botol kena hati2.. mommy kena angkat dn bg lagi bagus. even guna bantal bagi pun sy rasa membahayakan baby tu, unless mommy ddk dgn baby time bg susu tu.. and ye kena sendawakan.. baby x perlu sendawakan lps 6 bln ke atas ok.. sbb bb dh start mamam 😘 tp kalau nk juga boleh je sendawakan lps 6 bln..

2y trước

Tima kaseh. Saya akan lebih hati2 lepas ni

sedankan badan semasa minum susu pada waktu tidur bayi lebih Selamat.