Jaitan terbuka

Saya nak tanya kalau jait terbuka klinik kesihatan ibu anak boleh jait balik atau tak eh? Sapa ada pengalaman jahitan terbuka.

2 Các câu trả lời

Depends. Mcm kwn sy, dia kena jahit balik dekat hospital sebab kk tak ckup alat. Sy pun jahitan terbuka tp sikit jela sbb terlalu lasak😅 tp doc kata x jahit pun xpe ,kne basuh dgn cermat jelaa.. x pun, awk beli serbuk manjakani tu tampal dekat jahitan terbuka tu.. nurse yg ajar mcm ni😄

hosp sahaja yang boleh jahit semula