Kira tarikh pregnant dari bila ye?

Hi! Saya nak tanya. First period saya 9.10. Tapi saya baru bersama suami kira² minggu lepas. Possible ke kalau sekarang saya pregnant? #pleasehelp

6 Các câu trả lời

Klu kira2 mcm da lepas waktu subur awk bsama suami tu.. tp tu la kuasa Allah, klu rezeki awak thun ni inshaa Allah ada tu.. tp cek lepas delay period 2minggu bulan ni ye.. Ni klu awak period on time la.. klu xdtg jgk boleh cek lpas 2minggu or awk tggu je ujung bulan baru cek hihi

kalau bersama suami tu waktu subur, possible je. usia kandungan tu kira dari first day last period haritu. nanti bila check up, doktor akan confirm semula dengan dating scan.

kira ble da delay period.. kre dari 1st day last period tu.. contoh awak period 9/10-16/10.. kira dr 9/10.. tggu period delay dlu & upt positive bru stat kira

nk tahu pregnant test upt. tarikh pregnant kira start 9.10 kalau period regular, kalau irregular nti kira ikut edd dlm scan

kira bila dah delay period

Kira dari first day LMP