telan maltofer

hi , saya nak tanya … boleh ke maltofer tu telan ja xnak kunyah sebab muak dgn rasa dia apabila dkunyah 🥲 #ingintahu #firstbaby

telan maltofer
5 Các câu trả lời

Misi sy kata ubat ni kene hisap. Kalo kite telan terus dia jd mcm kurang efective berbanding kite hisap

Same laa dgn saye dkt dkt nk brslin jadi muak nk kunyah dh laa bile kemam jadi koko lidah 😅

2y trước

kan sis saya bila dh dekat nak bersalin ni muak pulak dgn rasa ubat ni 😂 berair jugak mata bila kunyah dhla lekat kat celah gigi 😂

boleh je awak. xde mslh. kalau rasa besar patah kn dulu jadi dua kemudian telan

nk berkesan kena kunyah n mknan .jgn telan

boleh..sy mmg telan

2y trước

awak telan tu hb awak ok tak ?