Berjemur untuk hilangkan kuning

Saya nak tanya, boleh ke jemur budak2 yg baru lahir untuk hilangkan kuning? Ada keberkesanan ke? Dulu2 yela, zaman sekarang cuaca tak spt dulu.

3 Các câu trả lời

Xboleh pkai da mcm tu. Kerapkan susu je sis supaya bby kerap mmbuaang. Bila bby kerap mmbuang, cepatla kuning turun. Kalau nk ikhtiar boleh mndikan bby dgn herba cina, daun belimbing, daun kucai

jemur kt mana?, better jgn la buat mcm tuh, dulu dgn skrg tak sama da. awak pun tau cuaca mcm mana. kesian budak tuh .kang jadi lain pula.

Tak berkesan awak. Rawatan jaundice ni simple je. Susukan baby setiap 1-2 jam.