UBAT CAFFOX (MIGRAIN)

Saya nak tanya boleh ke ibu menyusu makan ubat caffox untuk migrain?

3 Các câu trả lời

caffox rasa sy tak sesuai untuk menyusu. kalau Ada yg selamat untuk tahan sakit ni mcm naproxen/synflex, panadol.. yg lain sy xsure.. better dptkan consultation.. untuk pregnant Dan menyusu ni tak boleh sebarang ubat..

Caffox synflex saya stop walaupun migrain sbb doktor x sarankan mkn , just amek panadol je risau sbb bby fully bf 😅

better pergi klinik dulu sblm ambil apa2 ubag