sakit perut

saya nak tanya , baby asyik mengeras sampai kita lenguh pinggang dengan kaki , kena p hosp tak? takut kena selukkkk hm . baru 34w . tolong sayaaa ! baby pon malam ni kurang aktif . cuma asyik mengeras . tapi bkn sked mcm contraction tu

3 Các câu trả lời

kalau sy. akan pilih pergi hospital. sebab baby mengeras kerap mean tak normal ya. sy lebih risau kan baby. dr fikir sakit kena seluk. ada je mommy yg tanda bersalin dia baby kerap mengeras. lain org lain simptom bersalin dear. dan ada je baby lahir masa 34w.

4mo trước

saya dh hbis pantang

klu sy, sy bawa berehat. tenangkan diri...minum air, baring mengiring. lama2 ok sendiri...track kekerapan mengeras tu brp jarak. bby kurang aktif tp still ada movement? klu ada just pantau saja.

4mo trước

saya dh hbis pantang

dah pergi hospital ka

4mo trước

saya dh bersalin . skrg dh hbis pantang