Sakit di bawah dada bahagian tengah (third trimester)

Hi saya nak tanya ada tak sakit di bahagian yg saya bulatkan rasa sakit tu mcm kulit kena siat tapi bkn sebab dari bra kita pakai, sakit dari dalam. Sakit ni datang & pergi. Sejak masuk third trimester kerap kena macam ni. Siapa ada pengalaman?

Sakit di bawah dada bahagian tengah (third trimester)
15 Các câu trả lời

pedih hulu hati tu.. klau mkn jgn laju sgt, dn kurangkan makan yg pedas, mknan pedas bole mnyebabkan pedih hulu hati juga..

sekarang pon saya nk masuk 3rd trimester...rase yang sama juga..menenegang dan hilang..

Sakit mencucuk ke sis ? Atau rasa macam ada benda kt situ ?sbb sy tgh rasa yg mcm tu skrg..

11mo trước

dia tak mencucuk. rasa mcm kulit melecur atau kne siat. kalau bersin lagi double sakit kt dlm tu.

sama saya pun rasa mcmtu , bila duduk lama lama ka akn rsa sakit bhgian bwh payudara kita tu .

11mo trước

betul.. saya kena baring baru okay. tu pun ambil masa

pedih uli hati sis, biasa je tu..nnt bagitahu nurse kk yer

11mo trước

huhu dah bagitau nurse tadi. mmng betul tu pedih uluh hati kata nurse