Buku pink ?

Saya nak tahu. Lepas gugur. Kalau pregnant semula. Week keberapa kena buat ya ?

3 Các câu trả lời

Hi awak! Boleh call kk utk maklumat lebih lanjut. Biasanya, kalau ada sejarah keguguran, mungkin pantauan lebih awal akan dititikberatkan. Btw, saya ada group whatsapp IBU MENGANDUNG/ADA ANAK 2023-2026. Dalam group ni boleh tanya soalan/pengalaman dsb. Kalau berminat nak join, boleh drop no phone & nama. Thankyou!

jika ada sejarah keguguran..better try buka awl tuk tujuan pemantauan.. try tnya dkt kk berdekatan blh tak buka awl buku pink

1mo trước

sm2😉

mcm sy sis hari tu pantang 1bulan lebih ja lepas kering nifas trus on dalam 5bulan ja trrus lekat baby

1mo trước

Alhamdulillah. Tahniah awaknye.