Kepastian for new to be mommy

Saya nak tahu kalau ibu mengandung demam. Boleh ke Kita makan ubat paracetamol atau minum air badak? #bantujawab #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

kalau sebelum ni awk ada sejarah,perlu consult dgn doc dlu..mcm sy,doc xbagi ubat apa2 pun,paracetmol pun xbole..doc sruh amalkan mkanan sihat je cth minum lemon+madu suam.klu betul2 teruk sgt baru makan tp tu terpulang risiko sendri.jd sy bertahan jela smpai sembuh sndri #ttc2y

Paracetamol boleh. air badakk jangannn

2mo trước

betul Dr kata demam bole makan paracetamol tapi kalau demam pakej batuk Dan selsema Dr tak kak bagi ubat batuk Dan selsema sebab ubat tu kuat tak sesuai untuk ibu mengandung apa2 better pg klinik