Baby kerap sedu

Saya nak masuk 38 weeks, tapi baby kerap sangat sedu hujung2 ni . ada terbaca , macam bahaya baby sedu kalau dah dekat2 due . ada tak ibu2 kat sini macam saya ? saya jadi takuttt 😢

3 Các câu trả lời

ade jgak tbaca.. tp sye pikir yg baik2 je.. asalkn bby gerak ckup.. checkup pn Dr ckp ok.. insyaaAllah xde pape la tu... kte doa yg baik2 je.. jgn pkir yg bkn2..

Masa saya hamil pun baby ada sedu. Alhamdulillah baby sihat. Saya tak pernah dengar pula kalau bahaya.

Saya sekarang 32w baby kerap jugak sedu .