Ikhtiar hamil

Saya nak masuk 3 tahun tapi belum hamil? #ingintahu

8 Các câu trả lời

Sis klu ad minum Caffe?klu ad cuba elak kan.. Klu blh suami isteri x yah minum x pa.. kadang tu Caffe nii blh melambat kn

saya doakan sis semoga di kurniakan zuriat dgn izin Allah... amalkan pemakanan sunah & cuba ikhtiar dgn susu kambing

jupe doktor . kalau tkde mslh apa2 . try ikhtiar urut kg . sy minum ROYAL v by bonda rozita tuk stabilkn hormon.

banyak senamana makan sayur banyak dan jangan lupa folid acif

jumpa pakar ..usaha jaga makan minum bykn usaha doa ya...

Dah boleh jumpa doktor. Check suami dan isteri.

sis try just mamom hope

4y trước

berapa?

berapa harga?