Seluar bersalin

Saya nak bersalin di hospital Putrajaya. Boleh ke pakai seluar bersalin/ delivery pant? Siapa yg bersalin di hospital Putrajaya or kerajaan sila hadir. Hihi.. #mencarikepastian #belirugipulakalautakbolehpakai

2 Các câu trả lời

Sy taktau sop hospital sana. tapi pnglmn deliver hsptl kerajaan, misi xbg pkai any clothes bila dkt LR. kna tukar pkai gown hospital sesiap.

1y trước

terima kasih ♥️

xblh sis, kne pkai baju yg dsediakan hosp. sye branak dkt putrajaya tahun 2021.

1y trước

terima kasih...♥️