Bersalin czer, baby dalam incubator

Hi, saya mummy baru bersalin secara czer & anak dalam incubator. Saya nak tanya mummy yang berpengalaman dalam berpantang boleh tak kalau nak makan maggi ? Teringin sangat 😭 kalau makan ada effect apaapa ke yaa ? #firstbaby #pantangharike20

3 Các câu trả lời

ikut bdn masing2 .. ada yg makan angin .. ada yg ok je .. tapi bagi sya , berpantang tu x lama pon .. 44 hari je .. dahtu nak makan apa makan laa ..

bg sy simple..sejak pregnant pun x de pantang. kalau teringin makan. cuma jgn berlebih..tu je 😌

mkn jela.