Bayi dalam kandungan kecil

Saya mengandung 28 minggu. Bila scan doktor, doktor cakap baby saya kecil... Apa yg boleh dimakan utk bagi baby sama besar dgn usia kandungan?

2 Các câu trả lời

anak sulung saya lahir 3.4 kg tahun 2020 saya pon tak tahu knpe bby semangat sgt🤣padahal maknye susu pon tak minum .. tapi orang kata kena byk minum susu freshh . Untuk tambah berat baby . sis cuba laa . Saya tgh pregnant anak kedua masa scan 5 bln berat bby saya 595 g ..Ni dah 6 bln lebih tak tahu beratnye dah brpe . ikut kan hari rabu ni scan detail . doakan ye 🤭

Sy dulu minum air susu kotak dutch lady full cream. Sy masa 34w, 2.33kg doct ckp baby kecik. then Sy amal kan minum susu dutch lady pg dan malam. Sy bersalin 39w, baby 3kg.